Cicle Hídric

Diputación de Alicante

Preses de Tibi i Relleu i el regadiu tradicional del Baix Segura en WaVE

La Diputació posa en valor les preses de Tibi i Relleu i el regadiu tradicional del Baix Segura en el marc del Projecte Europeu WaVE.

Este programa de cooperació interregional, que lidera la institució en la província, busca generar oportunitats a través del patrimoni cultural vinculat a l’aigua.

El conjunt de preses de Tibi i Relleu i el regadiu tradicional del Baix Segura són els dos projectes pilots triats per la Diputació d’Alacant, en el marc del programa europeu de cooperació WaVE, per a posar en valor i revitalitzar el patrimoni cultural de la província vinculat a l’aigua.

La institució alacantina, que ha rebut per la seua participació en la iniciativa 210.000 euros procedents de la Unió Europea, invertirà esta quantitat en el desenvolupament de distintes actuacions en estos enclavaments alacantins que permeten revalorar-los i crear noves oportunitats econòmiques, educatives i mediambientals en el territori.

Més informació:

https://www.diputacionalicante.es/la-diputacion-pone-en-valor-las-presas-de-tibi-y-relleu-y-el-regadio-tradicional-de-la-vega-baja-en-el-marco-del-proyecto-europeo-wave/

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*