Cicle Hídric

Diputación de Alicante

WaVE Interreg. Notícies: revista núm.3

Inspira’t amb el Festival de WaVE

Més de 50 participants inclosos els socis,  parts interessades i convidats. 3 hores de casos d’estudi, intercanvi d’experiències i inspiració. Així va ser el Festival: 

Llig l’Statu Quo Regional dels socis

L’anàlisi del Statu quo Regional (RSQ) proporciona informació sobre les condicions actuals dels llocs d’estudi, els valors del seu patrimoni vinculat a l’aigua, el seu context polític i les estratègies existents, amb l’objectiu d’identificar reptes i oportunitats per a millorar la política a través de l’aprenentatge regional.

Col·lecció de Bones Pràctiques

Mira més de prop els casos d’estudi de WaVE que estan inspirant als socis en l’elaboració dels Plans d’Acció.

>> Visita els llocs del projecte WaVE <<

No necessites agafar l’avió. Tot el que necessites és una pantalla.  Explora la biblioteca de vídeos de visita als llocs creada pels socis. Gaudeix descobrint els llocs, les millors pràctiques i les entrevistes a les parts interessades.

Què és el següent?

Malgrat les restriccions i la impossibilitat de viatjar, el Projecte WaVE ha progressat gràcies a una col·laboració rendible i constant entre socis. Durant els pròxims mesos, els socis estaran profundament involucrats en la segona fase del desenvolupament dels seus plans d’acció, processant encara més les idees rebudes durant les reunions de revisió per parells de socis que es van dur a terme a la fi de 2020.

Durant els pròxims mesos s’organitzaran reunions amb els grups d’interessats locals amb la finalitat d’involucrar a les parts interessades per a garantir el procés d’aprenentatge interregional.

Estigueu atents i seguiu-nos en les xarxes socials per a descobrir les actuacions del projecte!

About The Author

Related posts

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*