Cicle Hídric

Diputación de Alicante

Projecte WaVE

WaVE (Water-linked heritage Valorization by developing an Ecosystemic approach) és un projecte que busca utilitzar i revalorar el patrimoni relacionat amb l’aigua. Els participants no sols estan interessats en la preservació i desenrotllament del patrimoni i la naturalesa, sinó que també busquen efectes addicionals de millora socioeconòmica i d’adaptació enfront del canvi climàtic.

Junt amb altres socis de diversos països europeus la Diputació d’Alacant està tractant d’identificar aquelles polítiques que poden ser per a donar este valor al patrimoni hidrològic i analitzar els efectes de les mateixes.

El projecte té una duració de 36 mesos (des d’agost de 2019 a agost de 2022) amb un pressupost total de 1.273.535,25 EUR repartit en t’els socis europeus que desenrotllen tasques semblants en relació amb el patrimoni.

Els socis de Diputació d’Alacant en el projecte són els municipis de Breda (Holanda), Ravenna (Itàlia) i Århus (Dinamarca), la regió d’Ister-Granum (Hongria- Eslovàquia) i els centres Certimac (Itàlia) i Universitat de Tecnologia de Delft (Holanda).

About The Author

Related posts

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*